Falck lukker 11 autohjælpsstationer

Falcks assistanceaktiviteter – primært autohjælp – skal fremover udføres fra færre stationer. Som led i en større spareplan vil Falck således lukke 11 af redningskorpsets autohjælpsstationer. Det fører dog ikke til afskedigelser, idet de berørte reddere vil blive tilbudt at flytte med til de nye stationer.

Konkurrencen på markedet for autohjælp er de seneste år blevet intensiveret. Det fik sidste år SOS Dansk Autohjælp til at lukke 13 stationer, og nu er turen så kommet til Falck, som ophører med at udføre autohjælp fra 11 stationer.

Hos Falck bliver autohjælpsaktiviteterne i Hjørring, Frederikshavn og Thisted flyttet til Nørresundby, mens aktiviteterne i Holstebro og Ikast flyttes til Herning. I Silkeborg flyttes autohjælpen til Aarhus Syd, i Toftlund flyttes aktiviteterne til Aabenraa, i Holbæk flyttes til Ringsted, i Nykøbing Falster flyttes til Næstved, og i Fredensborg og Hillerød flyttes aktiviteterne til Farum.

Falck har bebudet, at alle berørte reddere vil få tilbud om at flytte med til de nye stationer.